sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tontin mittailua.

Eilen mittailimme mieheni kanssa tontin rajoja ja hahmottelimme kohtaa, mihin talo tulisi. Alustavan paikanhan jouduimme tonttipiirrustuksiin laittamaan, jotka Design-taloille lähetimme. Niistä he sitten tekevät asemapiirrokset. No kyllähän siinä niin kävi, että kyllä taloa pitää hieman siirtää, mutta helppoahan se vielä nyt on, kuin sitten kun seinät on pystyssä :D

Tässä kuvaa tontistamme. Talo tulee tuohon viljapellon kohdalle.  Nyt pelto jo toki puitu ja odottelee kaivajaa ;)


Tässä näkymä toiseen suuntaan. Tuolla tontin kulmalla näkyy pihasaunamme. Tännepuolelle tulee olohuoneen ikkunat.

Minä jo mielessäni sisustelen kotiamme, vaikka parempaakin mietittävää varmaan olisi, kuten maatyöt...mutta jätän ne suosista miehen päänvaivaksi ja mä keskityn kaikkeen olennaiseen (lue: mukavaan) ;)
Ajattelin esitellä teille hiukan kuvia, jotka kuvastaisivat parhaiten tyyliäni ja mikä mun silmää miellyttää ja millaista tunnelmaa tahtoisin kotiimmekin.

Design-taloillahan sekä keittiönkaapit että muut kodin kaapit tulevat Topi-keittiöiltä. Tällaiset vaatekaapit Topi-keittiön mallistosta olis aika ihanat. Tosin lapsiperheessä varmasti täynnä sormenjälkiä, eli ei niin ihanat. Kellään käytännön kokemusta?


Tätä Topi-keittiöiden Rauhala mallia olen katsellut silläsilmällä...Ah, ihana :) Yks tämmönen meille, kiitos :D Nämähän ovat mattamustat, joten miten käytännön kannalta? Onko helppo pitää puhtaana? Onko parempi kuin kiiltävä musta?

Tämä Topi-keittiöiden Toivola-malli on toinen vaihtoehto, jos en mustaan keittiöön uskalla ryhtyä ;)
Ihana tuo seinän värikin, ja ihanat verhot, eli kaikin puolin oikea makupala :)



Nämä Zara-home:n makuuhuoneet...ah, niiin ihanat!

Design-talojen takat tulee Uunisepiltä. Vakio-takka on kovin pieni, lämpöluokaltaan ykkönen. Meillä kun suurin osa lämmityksestä hoituu talvisin takan avulla, niin suurempi takka täytyy laittaa. Tällaisen Uuniseppien Halti-mallin takan tahtoisin meille. Mun mielestä takan pitää olla myös kaunis katsella. Mun silmään tämä on sitä ;)

Olohuoneeseen paljon valoa :)

Ihanasti laitettu mustaa laattaa saunaan!

Ihanat mustat kaapit/laatikot.


Tällaisia suunnitelmia siis meillä. Miltä teidän silmään vaikuttaa?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti